♥ cine se cearta, face cinste

miercuri, 10 septembrie 2008

Bun, deci asta trebuie sa fie un jurnal. Si pentru ca esti aici, suporti. Pentru ca imi esti prieten. Pozitiv (da, Simina?).
Bun. Ma simt inutila si totalmente incapabila. Si suge. De ce tipi pe care abia ii cunosc se indragostesc de mine, iar eu nu pot sa-l fac pe unul, UNUL, sa ma placa. Ei, asa sunt eu, incompetenta.
Nu. Nu-s incompetenta, pentru numele lui Dumnezeu! Stii ce? Uite cum sta treaba. In general sunt foaaarte simpatica, si vorbareata, si de treaba, si naturala. Da, asta e cuvantul. Naturalete. Ei, si traiesc in universul meu perfect fara gauri negre, pana cand apare el. El, cu parul semi-lung si saten, sau scurt si roscat. Cu buze subtiri sau pometi pronuntati. Cu rucsac verde sau cu geanta de pus pe dupa umar. Si imi da peste cap toata Ikebana atent construita. Mr. Si ma face sa ma simt ca o adolescenta din filmele americane proaste cu adolescenti.
E evident ca nu sunt naturala. Pentru ca daca sunt prea in largul meu va crede ca nu ma intereseaza. Nu? NU?!
Si uite si cum trec de perioada asta: citind Gossip Girl. Super. De parca mi-ar schimba cu ceva sensul vietii sa mi se povesteasca despre viata banal de luxoasa a unor tipe aflate la perversa varsta de 17 ani, care viseaza la baieti si pantofi Jimmy Choo (nici macar nu stiu cine e Jimmy Choo. De ce ma gandesc la un trenulet de jucarie?)
Si nu, Arina nu s-a feminizat. S-a transformat intr-o leguma emo.
Ajutor.

7 comentarii:

Anonim spunea...

yo yo yo,cheer up.Daca vrei un roman care sa te faca sa te simti bine, ia twilight.[Amurg]
Lasa prostiile gen gg.
Dupa care.Stai calm,e in firea noastra ce faci tu.MAi cunosc N persoane in situatia ta,inclusiv eu.
Aia care nu te intereseaza se dau la tine, EL nu.Da,stiu cum e.Priveste partea buna,cel putin pe tine nu te-a refuzat de 3 ori. Oricum, cheer up,da-i naiba ca sunt toti la fel.
Crede-ma,citeste twilight.

Anonim spunea...

Ti-am mai zis eu care e situatia mea. Am multe de updatat, asa ca vorbim diseara. Gata cu Gossip Girl. Mersi :)

Yours truly, kids spunea...

iubita mea arina, cea care imi inseninezi zilele, cu prietenie ta. pozitiva, da? fara canabis? fara? pai de ce fara?

the ideea is: daca te comporti cat mai natural cu un tip, sunt cu atat mai multe sanse sa te placa. si daca crede ca nu te intereseaza, iar or sa fie mai multe sanse sa te placa. nu stiu de ce. baietii or fi masochisti si or avea o atractie irezistibila spre respingere.

hai ca aberez. fii tu si e perfect!

Anonim spunea...

Bai, aceeasi problema o am si eu... dar eu nu POT sa fiu naturala in prezenta lui! Parca devin tampita dintr-o data! Oricum, la mine s-a cam rezolvat treaba...aseara tocmai i-am cunoscut viitoarea prietena.

In alta ordine de idei..alt blog??

Anonim spunea...

@ Simina: Asta e problema nu pot sa fiu naturala. Citeste ce a zis Iulia, mai jos. Exact asa e si la mine. Mai putin partea cu viitoarea prietena, multumesc lui Dumnezeu!

@ Iulia: Dumnezeule, cat de naspa. "Al meu" n-are prietena. Cred. Sper. Il stiu de.. umm, 3 zile? Nu, 4. Super. Sper ca nu citeste asta :))
In orice, caz, imi pare sincer rau pentru tine.
Si da, alt blog. Si asta ramane! Am zis.

Yours truly, kids spunea...

eu nu pot sa fiu naturala in preajma nimanui. timiditatea e boala grea, my friend. si care e problema? pretend that you are. o sa te convingi intr-un final pana si pe tine ca esti. noi, astea din gemeni, suntem actrite excelente.

nu uita ca e doar un tip. un tip bun, dar doar un tip. sunt o gramada de tipi buni pe lumea asta, ai de unde alege. ideea e sa te gandesti ca ei toti te vor in secret, doar ca nu o stiu inca. la mine functioneaza chestia asta in ultimul timp.

Arina Lazăr spunea...

Hm, eu pot fi naturala, daca ma straduiesc putin. Totul e sa ma gandesc cum ma port cu cei mai buni prieteni ai mei, baieti, si incerc sa ma port cu toti la fel.
P.S: Mi-a placut la nebunie ultima parte.