♥ forever yours, arina

luni, 29 septembrie 2008

Multumeste-mi, pentru ca sunt aici. Pentru ca port dresul rosu, dar in mod special pentru ca port dres. Pentru ca zambesc naiv, si pentru ca stiu ca te holbezi la mine, dar nu fac nimic. Pentru ca tocmai am dat pe gat ultima gura de bere si ma prefac fascinata de grinzile din lemn ale localului. Nu e un local scump. Pentru ca in localurile scumpe, copiii de 14 ani nu beau bere. Multumeste-mi pentru ca am facut cinste.
Multumeste-i Domnului ca ma ai, ca exist, ca ma numesc Arina si ca atunci cand ma strigi, raspund doar eu. Pentru ca am grija sa ridic mereu piciorul drept atunci cand te iau in brate, cu atata tact incat prietena ta nu e geloasa. Pentru ca niciodata nu stiu cat e ceasul sau unde ne aflam, dar ajung mereu la timp acolo unde trebuie. Si tu te tii dupa mine, pentru ca ai incredere. Sau nu..
Pentru ca imi place ciocolata, apa minerala, pentru ca daca mi-e foame, mananc ca o gravida si tu continui sa ma iubesti calm si secretos. Pentru ca ma trezesc in timpul orei de chimie ca mi-e pofta de mici. Pentru ca sunt zgomotoasa, iar pe tine nu te deranjeaza. Stii ca te-as sacrifica daca n-ai fi de acord. Glumesc. Stii cat tin la tine. Dar nu vreau s-o recunosc. Pentru ca, stii?, de data asta am intrecut masura.

2 comentarii:

Mihai spunea...

Ai 14 ani! 14 ani, si tu scrii in halul asta? ...felicitari!

Arina Lazăr spunea...

Dumnezeule.
Multumesc din suflet :)