♥ open your heart, i'm coming home

miercuri, 3 septembrie 2008

Ma imbolnaveste dependenta de oameni. Dependenta nevinovata, si plina de regrete. Nu pot pleca, nu vreau. Am nevoie de voi. Nu-mi spuneti "Da, ba, esti o curva!". Spuneti-mi "Hei, toti patim asta la un moment dat. O sa fie bine. Si daca te mai supara cineva, il tund!".
Sunt un copil. Invat. Regret ca totul se intampla pe pielea altora. Acceptati-mi imperfectiunea. E vina mea... Am comis toate greselile pe care le puteam evita, dar nu am vrut. Ce mai pot pierde? Vreau acasa. Pentru ca va iubesc. Uraste-ma, dar nu ma goni.
Regret.

2 comentarii:

Yours truly, kids spunea...

bai, stii ce? urasc sa te vad asa deprimata. ia hai gata!

eu zic ca ar trebui sa fii al dracului de fericita. ii ai pe ei, ma-ntelegi? voi sunteti acolo ca o familie si asta e super, iar lucrurile n-o sa se strice doar pentru.. chestia aia. nu vine holocaustul, nu te iau uraganele si nu te duc in tara curvelor. n-ai ce cauta acolo, nu esti o curva. tu ma intelegi ce iti zic eu aici? stii ca nu esti. stii.

asta e o perioada mai aiurea, o sa treaca. dar nu e sfarsitul. "acasa" ramane "acasa" si "familia" ramane "familie", pentru ca tu tii la ei si ei tin la tine. cineva ar putea fi chiar invidios pentru ce ai tu acolo. de exemplu, eu.

pai, ai prieteni adevarati acolo. care o sa fie alaturi de tine orice se va intampla. stii ca am dreptate? eu am intotdeauna dreptate. bine, nu intotdeauna, dar acum da. dupa ce o sa treaca toate complicatiile, si o sa treaca, o sa ramaneti voi, ca la inceput. familia. si stii ce? eu o sa fiu musafir, pentru ca acasa la voi e foarte bine.e relaxant si energizant si e cu socializari, muzica, rasete si tot ce vrei. all inclusive. sa-mi luati prajituri. sa ma si adoptati.

si inca ceva. trebuie sa fii mandra de tine, pentru ca esti asa cum esti. amuzanta, prietenoasa, pacifista, nonconformista, diferita, unica, cu gusturi excelente in muzica, destul de desteapta incat sa pretuiasca lucrurile care conteaza cu adevarat in viata, sincera, foarte sociabila ,energica si cu un talent uluitor de a scrie bloguri. bonus, o prietena excelenta. hai sa enumeram persoanele care te considera cea mai buna prietena a lor. sunt multe? sunt. baieti, fete, castori si lacuste. sunt multi, sunt de toate sexele si toate rasele si asta spune numai lucruri bune despre tine. pentru ca, papushe, nu ar exista atatia care sa tina la tine si sa te iubeasca si sa te aprecieze daca ai fi o curva care-si bate joc de toti, o nemernica ticaloasa, muhahaha cruella. noi stim ca nu esti asa. si tu stii.

daca mai esti deprimata cand ma intorc de la munte, o s-o incurci. dar nu te simti presata din cauza asta.

Anonim spunea...

Dumnezeule, prima mea depresie. Si singura, sper. A trecut, aseara :) Acum, sunt din nou Arina. Sunt gata sa ma cert cu oricine, sa ma zbat pentru demnitatea mea, si n-am sa renunt sa merg "acasa" ori de cate ori am chef. Pentru ca de-asta e acasa. Si daca nu le convine, sa-si roada unghiile.
Stiu, chiar ma simt norocoasa. II iubesc pe oamenii aia, sunt bestiali.
O sa fie bine. Trebuie sa fie bine. Sunt Arina!