♥ succesiune de roluri

vineri, 3 octombrie 2008

Pana la urma, nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca. Cu atat mai putin sa-ti fie prieten. Pentru ca prietenia este deasupra tuturor. Poti iubi, uitand sa-i fii aproape, si atunci, dragostea se distruge. Dar nu despre asta voiam sa vorbesc.
Nu-ti poti sili fosta prietena sa se impace cu tine, asa cum nu poti sa rogi un criminal sa invie o victima. Stii ce? Eu cred in destin. Foarte mult. Cred ca daca ceva nu trebuie sa se intample, daca ceva din Univers vrea sa impiedice un eveniment sa aiba loc, acesta va esua. Pentru ca Universul este deasupra tuturor. Daca ma urasti pentru un motiv absurd, nu e vina ta. Poate ca nu trebuie sa tii la mine. Poate ca aceasta legatura nu are niciun motiv plauzibil sa existe. E simplu, daca gandesti asa.
Te-am dezamagit, iar orgoliul tau, vatamat de acum, nu ma mai doreste. Si noi vom face cum ne dicteaza el, pentru ca orgoliul este deasupra tuturor.
Uite, viata nu ne da sanse. Ni le luam singuri, in speranta de a ne forta destinul si a repara lucruri care pur si simplu nu trebuie sa continue. Pentru ca destinul este deasupra tururor.
Iar incapatanarea, iubitule, incapatanarea este deasupra ta.

Lui M.

3 comentarii:

David spunea...

cred ca o sa te dezamagesc,nu am teorii...iertarea oamenilor? eu cred ca mai intai trebuie sa ne iertam pe noi,nu sa ne resemnam.

nu stiu...

David spunea...

exista ddezamagire in masura asteptarilor...daca tu ai pretentii prea mari,mereu vei fi dezamagita...

David spunea...

sigur,toti avem nevoie de iertare...si ne iarta noua greselile precum si noi iertam gresitilor nostri..