♥ every night has its dawn

vineri, 28 noiembrie 2008

Stimate, de ce esti nervos?

Nu esti singur. Sunt inca multi pe langa tine, multi te observa si te imbrancesc accidental, cativa se holbeaza ciudat la tine, unora nu poti sa le smulgi un zambet. Vezi tu, esti incapabil sa-i impresionezi.
Nu esti lasat de-o parte. Cu totii te iubesc. Unii ti-au spus-o de multe ori, altii inca asteapta sau cauta disperat momentul, altii vor ca tu sa o spui primul. Cativa te iubesc pentru ca trebuie, iar altii, pentru ca i-ai ajutat intr-o situatie delicata. Copiii te iubesc pentru ca stii cand sa le zambesti. Dar, vezi tu, nimeni nu te iubeste asa cum vrei.
Nu esti folosit. Pentru o gramada de persoane insemni teribil de mult. Unii ar vrea sa fii centrul universului lor, iar daca iti arata atentia lor, e pentru ca si-o doresc pe a ta. Multi sunt acolo la randul lor, si nu-ti vor intoarce niciodata spatele. Unii sunt ai tai doar de complezenta. Altii nu sunt deloc. Vezi tu, pe aceia nu ai cum sa ii convingi de ceea ce esti.

Uneori te simti cel puternic - esti tu, ii ai pe ei, ei sunt acolo. Tu esti cine ti-ai propus sa fii. Iti vei aminti de ei.
Dar ea? Vezi tu, pe ea n-ai cum s-o uiti.


0 comentarii: