♥ Vreau altă românie!

duminică, 28 decembrie 2008

Felicitari celor care s-au gandit la spot-urile pe tema "Vrem alta Romanie". Permiteti sa completez?

  • M-am saturat de Oana Zavoranu, Simona Sensual, Fernando de la Caransebes, Laura Andresan si Monica Columbeanu chiar mai mult decat m-am saturat de manele; as vrea ca televiziunile si casele de discuri sa nu mai permita difuzarea tuturor prostituatelor si incultilor cu prea multi bani.
  • M-am saturat de manele pe strada si de imbracaminte plina de paiete si sclipici, care imi lezeaza simturile. M-am hotarat sa nu-i blamez pentru gusturile lor, prin urmare as vrea sa nici nu mai am de-a face cu ele.
  • M-am saturat de vanzatoare sictirite sau care sunt in spatele tau exact atunci cand ai cea mai putin nevoie de ele. As vrea sa gasesc serviabilitate si profesionalism, cel putin in locurile de la care am anumite asteptari.
  • M-am saturat de fumatul pasiv. Imi e de-ajuns ca ma ascund de parintii mei prin casa, nu mai am nevoie de fum in gura cand merg pe trotuar, sau cand cobor cu liftul.
  • M-am saturat de "tz", "j", "y", "te oobex" si de ignoranta. As vrea ca lumea sa stie ce inseamna iubirea, si mai cu seama cat de greu atarna "te iubesc".
  • M-am saturat de urmele inca pregnante ale comunismului. M-am saturat sa astept sa moara batranii care inca mai nutresc asemenea principii(ma refer in mod special la medici, profesori si alte capete de institutii. oamenii de rand nu ma deranjeaza cu nimic, pot sa ramana in credinta lor).
  • M-am saturat de profesori si medici care nu-si indeplinesc meseria cu profesionalism.
  • M-am saturat sa traiesc cu frica unui grup de cocalari care trece pe langa mine pe strada, ma scuipa/injura sau arunca in mine cu un mar pe care tocmai l-au muscat.
  • M-am saturat de pustoaice de 12 ani cu sani mari si decoltee pana la buric.
  • M-am saturat de materialism si, in mod special, de manifestarea acestuia de catre tineri.
Sa nu va aud: stiu ca am 14 ani. Dar oare sunteti voi mai competenti la 30?

6 comentarii:

Mara spunea...

Pot sa fac o corectie, f@th@h?

Vezi ca la partea cu vanzatoarele ar fi mai corect "cand ai cel mai putin nevoie de ele" ori "cand ai cea mai putina nevoie de ele"

In rest, si eu vreau alta Romanie...

care mai e viata ta?>:D<

Arina Lazăr spunea...

Da, ai dreptate. Am mancat o litera :)
Viata mea e... cum o stii. Ce-mi place cand vorbim ca doua persoane care nu s-au mai vazut de sute de ani.

Mara spunea...

Pai da... nu mai stiam ce sa spun :))

Era prea gol comentariul:))

Unknown spunea...

cata dreptate ai...

si eu am 15 ani..si nu zic nimic de ce ai scris..decat BRAVO !

Arina Lazăr spunea...

Multumesc :)

Anonim spunea...

THAT.WAS.AWSOME

Mi'a placut, sincer iti zic; si sunt de acord cu tine si eu astept sa moara toti ex-pupincuristii lui Ceasca', poate se redreseaza si romania pe alt drum.