must i hide? 'cause i'll never, never sleep alone

sâmbătă, 18 iulie 2009

Arina e inertă, aşa că am să vă spun eu despre ea.

Stones spuneau într-o piesă "You can't always get what you want, honey." Honey a dat-o peste cap complet.
Ar fi vrut să intre în Coşbuc, nu în Haşdeu. Să fie mai comnuicativa şi o persoană mai puţin egoistă, astea. Ar fi vrut să fie specială şi să îl facă pe C. mai fericit decât poate în mod curent. Ar fi vrut să poată munci, să fi făcut ceva măreţ vara asta, să nu se termine pe nesimţite, să se facă remarcată, să plece la mare.
Ar fi vrut să îţi spună totul de la bun început, fără să te lase să izbucneşti mai întâi în dezgust, pentru că ştie că nu e o persoană oribilă şi urăşte să îşi bată joc. Ar fi vrut să te lase mereu s-o iubeşti aşa şi, în genere, să nu regrete nimic.
V., a început să te ia în serios şi să o doară de când a realizat că ţine la voi toţi mai mult decât a ţinut vreodată la ea. Ar fi vrut să nu se îndepărteze de S. şi să poată face din R. o persoană specială pentru ea.

A vrut că eu să fiu sinceră acum. De fapt, l-am numit R. pentru că nimeni nu l-ar recunoaşte aşa. O slăbiciune, un fleac.
M-au ciuruit cu gândurile lor, prostior!

9 comentarii:

Yours truly, kids spunea...

asta e ca spoiler ptr gossip girl, cu initialele alea. eu te vreau fericita, arina. si poti fii fericita indiferent de ce se intampla. viata e frumoasa asa cum e, cu toate etapele. plans ras zgomot liniste disperare extaz. o sa treaca si astea, toate astea.

Arina Lazăr spunea...

Sunt fericita :)
Putin frustrata de fazele... alea, din vara. Stii tu. Dar okay.

Laara spunea...

Arina, cum mai esti? Nu stiu daca ma mai tii minte dar acum vreo doi ani eram pe ablog.ro [prefer sa nu spun cine:)) desi cred ca iti dai seama dupa scris, ca si atunci aveam un scris "tâmpiţel" si acum am tot acelasi stil de a scrie]
M-am apucat de blog-uit, din nou, dupa o pauza de cel putin un an jumate :) ma gasesti aici ( http://laara13.wordpress.com )... si poate mai vorbim. Take care of yourself :)

şu spunea...

Captivant!

Arina Lazăr spunea...

@ Laara: Sunt in regula, multumesc.
Tare imi era dor de tine. Sunt boboaca acum si totul e ciudat in jurul meu dar ma bucur :)
Spune-mi de tine, cum o duci? Ce stii sa faci?

@ Su: Spui?

Arina spunea...

nu e nici o pb, poti sa il folosesti. thx for askin'

Arina Lazăr spunea...

@ Arina: Multumesc :)
Cum sa nu intreb?
N-a mai fost cazul, totusi.

Laara spunea...

Imi cer scuze ca am raspuns dupa atatea zile, Arina. Nu prea am avut mult timp la dispozitie, sincera sa fiu. Momentan nu o duc prea bine - prietenii mei cei mai buni au plecat la Costinesti, in tabara si eu am ramas acasa, singura cuc! Dar sper ca or sa urmeze zile mai bune decat cea de azi.
In rest, sa fii boboc e bine. Eu alaltaieri cand ma plimbam prin oras de una singura imi faceam planuri pentru clasa a 10a legate de scoala si am ajuns la concluzia ca ceea ce planuiesc pentru acum, ar fi trebuit sa fac si in urma cu un an. Dar o sa vezi, nu e chiar atat de ciudat pe cat pare :) XoXo

Anonim spunea...

mai fericit decat acum? nuuuu poti. poate doar daca te-ai muta aici