♥ pe caprarii

vineri, 29 august 2008

Uf, si se termina si vacanta asta. Partea cea mai naspa e ca nu ma simt cu nimic mai pregatita pentru clasa a opta, fata de cum eram la sfarsitul anului trecut. Am aceleasi emotii, aceleasi teme inca neincepute, acelasi grad de stres cu privire la ce urmeaza. Si tot ce faceti voi e sa-mi spuneti ca nu va fii usor, dar o sa treaca. Ingratilor. Stiti ca nu ma ajutati, nu?
Si totusi, vara abia incepe. Pentru mine, cel putin. Imi pierd vremea in pat, la metrou, pe scarile Teatrului National, la terase, in parcuri, citind. Bani nu am, nici pentru un baton de soia vegetal. Dar nu ma plang. Oricum nu pun gura pe asa ceva.
Si mai am trei saptamani, in care trebuie sa fac urmatoarele chestiuni (am invatat de la Simina ca listele sunt bestiale, atunci cand vrei sa planifici ceva - viata mea, spre exemplu):

  • Sa nu mai fumez narghilea - aproape bifat. Nu, nu. Johnny ma va omora. Bineinteles ca nu voi mai fuma, ce va gandeati? Nu, serios acum. Nu-mi place sa-mi incalc principiile, iar principiile mele spun ca trebuie sa fiu anti-tutun. Am zis.
  • Sa fac un tip pe care il plac, sa ma placa - adica sa si reusesc, in Pastele ma-sii. Uitati cum sta treaba: tipii care ma plac, imi sunt buni prieteni. Stiti povestea. Sigur ca o stiti. Iar tipii pe care ii plac eu, nu ma plac. Tipic. Innebunesc. Lame zice ca motivul pentru care se intampla asta, e ca cei pe care ii plac eu sunt naspa si nu stiu sa apreciez o persoana care tine la mine. Destul de insensibil, destul de adevarat. Mori.
  • Sa ma pun cu burta pe carte - ma refer la chimie. Partea mai neplacuta e ca fara o medie de peste 9.70 anul asta, nu intru in Cosbuc. Si asta ar insemna un dezastru universal! Hai, ca nu pot fii atat de incapabila. Hei, evident ca nu sunt. Pot sa fac asta. Dar primesc un biscuite?
  • Sa fiu naturala - asta inseamna si atunci cand sunt in preajma tipului aluia si nu stiu cum sa ies in evidenta. Da, iubi, chiar si atunci.
Hm, doar atat? Nu, serios. Chiar astea au fost? Damn, sunt buna.
Ne mai citim.

4 comentarii:

Yours truly, kids spunea...

o sa fie misto. o sa fie la fel. meterie multa de tocit, prieteni, colegi si antipatii,profesori, baieti, rasete, fericire si clipe de disperare cand ai nevoie de o bormasina ca sa ti-o treci prin creieri. exact la fel!

doar ca o sa invatam latina.
si, spre deosebire de anul trecut, o sa ma ai pe mine ca sa te bat la cap sa iesim. sa nu ma uiti, ba! cat oi trai.
si, spre deosebire de anul trecut, o sa iau o nota extrem de mica la germana. prevad, mm, sedinta de ghicit in cafea: profesoara urla la mine ca nu stiu sa conjug un verb, iar eu replec pe un ton relaxat: "essen der Gockel".

Anonim spunea...

=))
Normal ca n-am sa te uit, ce naiba?
Stii ca te iubesc.
Eu nu am probleme cu germana, cate am cu chimia! La ce imi trebuie?! Vreau sa dau la LI-TE-RE sau TEA-TRU, nu la arhitectura sau mai stiu eu ce, care sa presupuna vreun pic de mate, chimie sau fizica.
In fine. Nu, nu va fii la fel. Am sa dau teza la istorie! Cine ma insoteste?

JoHnnY spunea...

evident ca poti sati iei adio de la chestia aia mica si goala pe care o tii pe umeri doar pentru a fi la moda....asta in cazu ca mai simti macar miros de tutun :-L :D

Anonim spunea...

Dragul meu Johnny, ti-am raspuns deja in particular.