♥ daca vrei, lasa-ma sa...

vineri, 14 noiembrie 2008

M-am gandit ca-ti datorez o explicatie; pentru ce sunt, ce simt, ce vreau sa fii. Dar, vezi tu, sa ratacesti beat si singur pe strazile Londrei nu e un lucru pe care ai vrea sa-l incerci. Masina asta ar fi putut sa ma loveasca.
As fi putut sa beau o bere in plus. As fi putut sa nu folosesc servetele demachiante cand a inceput sa imi curga rimelul. As fi putut sa te las sa zaci in continuare in hamac, smiorcaindu-te despre viata si altele. As fi putut sa nu copiez la testul de la biologie. As fi putut sa iti spun nu cand a fost cazul. As fi putut sa te calc pe picior, netinand cont ca ai pantofi noi; asa, poate n-as fi cazut peste femeia aia.
As fi putut sa va dau dracului de la inceput, stimata doamna, dar eram prea ocupata sa rezolv cubul Rubik.
As fi putut sa-mi aleg orice alt model de ochelari; si orice alt model de prieteni buni. As fi putut avea pe oricine. As fi putut fi o cu totul alta Arina. As fi putut sa nici nu ma numesc Arina.
As fi putut sa trimit mail-ul ala oricui. As fi putut sa nu iti mai dau niciodata palaria inapoi. As fi putut sa imi doresc multe lucruri; sa le visez, sa le sper, sa le realizez, apoi. As fi putut sa pot multe.

4 comentarii:

Anonim spunea...

emotionant. n-am ce zice
m-ai scriem si noi ceva ?
mori.
a si stii tu ;;)

Anonim spunea...

sunt lucruri care ar trebui lasate sa vina de la sine...

Anonim spunea...

nu stiu de ce trebuie sa-oi intrebam pe ceilalti de ceea ce ar trebui sa facem...

Arina Lazăr spunea...

Complet de acord.
Totusi, ce legatura are asta cu articolul meu?:)